SLUŠNI APARAT NA POKLON

JEDNOM U DVA MESECA

Ko se može prijaviti za poklon?

Svaka osoba koja popuni prijavni obrazac, može uraditi besplatnu proveru sluha i ukoliko ima oštećenje koje zahteva korišćenje slušnog aparata, stiče pravo na učešće u akciji slušni aparat na poklon.

Kako se vrši provera sluha?

Nakon poslate online prijave javiće Vam se osoba iz AUDIO BM-a da se dogovorite oko zakazivanja Vašeg termina za proveru sluha. Provera sluha će se obaviti u Vama najbližem mestu gde AUDIO BM ima svoju poslovnicu.
Ukoliko se prijavite u nekoj od naših poslovnica, na licu mesta ćete dobiti informacije o proveri sluha.

Ko dolazi u razmatranje za poklanjanje aparata?

Svaka osoba koja ima oštećenje sluha ulazi u razmatranje za dodelu poklona, a onoj osobi kod koje procenimo (na osnovu ostećenja sluha, aktivnosti, socijalnog stanja i utiska nakon probe slušnog aparata)
da će slušni aparat dati najbolje rešenje i da će ta osoba sa slušnim aparatom uživati u slušanju i razumevanju sagovornika, televizora, telefona – poklonićemo odgovarajući slušni aparat.

Kako i kada delimo slušne aparate na poklon?

Slušne aparate delimo jednom u dva meseca i dodeljujemo po DVA APARATA jednom dobitniku.
Osoba koja dobije na poklon slušni aparat će biti prezentovana na našim online platformama, kao što su AUDIO BM websajt u delu “NOVOSTI AKCIJE“ , na našem YouTube kanalu i na društvenim mrežama, Facebook-u i Instagram-u. Intervju sa našim poslednjim dobitnikom možete pronaći ukoliko klikete na link.
_

PROCEDURA

_
1

Popunjavanje obrasca za prijavu

Popunite elektronski obrazac u KONTAKT formi i prijavite se za akciju SLUŠNI APARAT NA POKLON.
2

Kliknite na SLUŠNI APARAT NA POKLON

Obavezno stisnite na kvadrat ispred teksta „SLUŠNI APARAT NA POKLON“ prilikom prijave i tako označite da se prijavljujete za ovu akciju.
3

Neko će Vas kontaktirati

Nakon toga ćete biti kontaktirani iz naše poslovne jedinice, koja je Vama najbliža, gde ćete otići na BESPLATNU PROVERU SLUHA.
4

Stručna komisija odlučuje o dodeli poklona

Stručna KOMISIJA će odlučivati kome ćemo uručiti slušne aparate.
5

Obaveštenje o dodeli poklona

OBAVEŠTENJE o tome ko je nagrađen – moći ćete da vidite na našem websajtu i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagram-u.