Politika Privatnosti

Pristupom na ovaj sajt i njegovim upotrebom, u svojstvu korisnika, svi posetioci prihvataju sledeće uslove korišćenja sajta:

Web sajt AUDIO BM-a, kao i sve informacije prikazane na njemu, imaju jedino i isključivo informativnu i edukativnu svrhu. Opisi naših proizvoda na web sajtu predstavljaju samo osnovne informacije na osnovu odobrenog teksta uputstva koje je zvanično odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i koji je sastavni deo pakovnog materijala.

Stoga, informacije koje su navedene na sajtu ne mogu ni u kom slučaju zameniti informacije koje se nalaze u deklaraciji proizvoda niti uputstva koja pacijent dobije od svog lekara, apotekara ili drugog stručnog lica. Audio BM posebno naglašava da pacijenti pre upotrebe bilo kog proizvoda navedenog na ovom sajtu obavezno konsultuju svog lekara ili drugo stručno lice te da ni na koji način ne može biti odgovoran za upotrebu proizvoda suprotnu instrukcijama dobijenih od ovih lica.

Iako teži da za korisnike ovog sajta obezbedi tačne i ažurne podake, Audio BM ne garantuje njihovu tačnost i ažurnost, niti preuzima bilo kakvu odgovornost u tom smislu. Sve informacije sa sajta korisnici koriste na svoj isključivi rizik. Isto tako, Audio BM neće snositi bilo kakvu odgovornost u pogledu eventualnih oštećenja kompjuterske opreme korisnika koja mogu nastati za vreme korišćenja ovog sajta.

Audio BM zadržava pravo da na ovom sajtu postavi linkove ka drugim sajtovima koje smatra odgovarajućim, pri čemu ne preuzima odgovornost za njihovu sadržinu.

Sve informacije, grafički prikazi i nazivi proizvoda na sajtu zaštićeni su kao autorska dela ili kao predmeti prava industrijske svojine. Svaku protivzakonitu upotrebu ovih informacija, prikaza i naziva bez odgovarajuće dozvole ili saglasnosti Audio BM-a, Audio BM će tretirati kao povredu svojih prava i preduzeće sve zakonom raspoložive mere kako bi sankcionisao lica koja takvu povredu vrše.

Informacije koje su sadržane na sajtu mogu se koristiti u nastavne, naučne i nekomercijalne svrhe, uz obavezno navođenja porekla informacija i Audio BM-a kao njihovog isključivog vlasnika.

Bilo koja informacija koju posetioci sajta pošalju Audio BM-u putem interneta ili elektronske pošte, neće se smatrati poverljivom informacijom i Audio BM zadržava pravo da tu informaciju dalje distribuira, koristi ili uključi u sadržaj svog sajta.

Audio BM zadržava pravo da izmeni ili ukloni bilo koju informaciju sadržanu na sajtu, u bilo koje vreme, po sopstvenom izboru i bez prethodnog obaveštenja.

Audio BM svoju obavezu čuvanja Vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku Vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno.
Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

Audio BM se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:

 • Ko smo mi?
 • Koje informacije prikupljamo?
 • Kako koristimo ove informacije?
 • Sigurnost podataka…
 • Ko još može videti Vaše informacije?
 • Zabrinuti ste zbog…
 • Kontaktirajte nas

KO SMO „MI“:
Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.mojzvuk.rs je kontrolisana od strane Audio BM kompanije registrovane u Srbiji.

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO:
Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa Audio BM sajtom, možemo tražiti od Vas određene informacije, a Vi možete proslediti lične podatke ka nama (na primer ime i prezime, broj telefona, adresu, kontakt informacije i slično). Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i Vaše navike prilikom posete našem sajtu, koje ste stranice posećivali.

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane:
Informacije koje vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bili koji drugi način (emailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom Vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja Vašeg mišljenja o proizvodima.

Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo „cookies“ (pitati Google za pojašnjenje) kako bismo prikupili odredjene informacije kada Vaš Web Browser pristupa www.mojzvuk.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takodje, možemo koristiti i druge softwere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o Vašoj sesiji, dužinu posete odredjenim stranicama, klikove i drugo.

E-mail komunikacija: da nam pomognete kako bi naš e-mail-newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na newsletter iz Vašeg emaila. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti sljanjem e-maila na kontakt.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:

 • Kontrolu i isporuku narudžbi
 • Pružanje podrške kupcu
 • Pomoći pri sprečavanju prevara
 • Administracija nagradnih igara
 • Vođenje vaše istorije kupovine

SIGURNOST PODATAKA:
Vaša bezbednost je zagarantovana jer se koriste najnovije bezbednosne mere da se zaštite Vaši podatci prilikom pregledanja sajta ili kupovine kod nas.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE:
Pored ovlašćenih zaposlenih Vaše podatke možemo proslediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti da isporučimo robu, Call-centru ili našoj marketinškoj agenciji, koja Vaše podatke može koristiti iskljucivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene Vaše informacije mogu biti prosleđene ovlašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtev.

ZABRINUTI STE ZBOG:
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona ili e-mailom na info@mojzvuk.rs i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na Vaš zahtev.

Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kom pogledu, kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli i razrešili Vašu brigu ili problem.