Nekoliko reči o akciji!

Akcija moj omiljeni zvuk namenjena je svakom ko želi da se fotografiše i pošalje nam svoj omiljeni zvuk. Tako ćemo zajedno da pokažemo ljudima koji imaju oštećenje sluha da uz pomoć slušnih aparata i oni mogu da čuju te zvuke.

Neki od njih će prvi put u životu moći da čuju neke od naših omiljenih zvukova.

Periodično ćemo izabrati najzanimljiviji omiljeni zvuk i osobu koja nam je poslala taj zvuk nagraditi.

Postoje ljudi koji ne mogu da uživaju u svakom zvuku koji nam život pruža.

Neki od njih su imali priliku da čuju svoj omiljeni zvuk, ali usled oštećenja sluha više ne mogu, dok neki nikada nisu mogli da otkriju svoj omiljeni zvuk zato što su rođeni sa oštećenjem sluha.

Šta mislite kakve su njihove reakcije kada uz pomoć slušnih aparata prvi put čuju čist i jasan zvuk?

Taj osmeh i tu količinu oduševljenja ne možemo da Vam dočaramo rečima, ali ćemo Vam zato pokazati neke od naših korisnika kojima smo vratili osmeh na lice i pomogli da uživaju u svakom zvuku.

Koji je Vaš omiljeni zvuk?

Da li ste nekada razmišljali o svom omiljenom zvuku?
Sada kada Vas to pitamo da li znate da nam date odgovor?

Ukoliko u ovom trenutku ne možete da se setite svog omiljenog zvuka, razmislite malo, on sigurno postoji. Kada se setite vratite se na naš sajt i podelite priču o svom omiljenom zvuku sa nama.

Možda je Vaš omiljeni zvuk drugačiji od svih koje smo do sada imali prilike da čujemo i da na pravi način uživamo u njemu.

Ako već sada znate koji je to zvuk, pošaljite nam Vašu fotografiju na kojoj držite papir na kom ste napisali Vaš omiljeni zvuk, a pored toga možete nam poslati i kratku priču zašto Vam je baš taj zvuk omiljeni.

2.

Napišite Vaš omiljeni zvuk na tabli i fotografišite se

3.

Popunite formular
i pošaljite

Fotografišite se sami kod kuće koristeći naš filter na društvenim mrežama Facebook ili Instagram i pošaljite nam fotografiju.

Možete posetiti neku od naših poslovnih jedinica i tražiti od zaposlenih da Vas fotografišu sa našom tablom i tako učestvovati u ovoj akciji.

Besplatna provera sluha

Ako usled oštećenja sluha niste u prilici da čujete svoj omiljeni zvuk, zakažite termin za besplatnu proveru sluha kod nas, nakon čega ćemo Vam dati predlog za rešenje Vašeg problema.

Vašu proveru sluha možete zakazati sada.

Treba Vam slušni aparat?

Više informacija o slušnim aparatima možete saznati ukoliko posetite naš sajt www.audiobm.rs