O NAMA

O nama

Audio BM D.O.O. osnovan je u Novom Sadu 1992. godine sa osnovnom delatnošću prodaje i servisa slušnih aparata. Vremenom je kompanija razvila i u svoj program uvrstila i neke druge delatnosti, poput inženjeringa i distribucije dijagnostičke opreme iz oblasti ORL, distribuciju kohlearnih implanata i implanata za koštano provođenje zvuka i pomoć kliničkim centrima prilikom ugradnje, distribuciju instrumenata za izvođenje hirurških zahvata i dijagnostičkih pregleda iz oblasti ORL, kao i distribuciju i ugradnju govornih proteza kod laringektomisanih pacijenata.

Uz posvećenost poslu i kvalitetu, a najviše uz posvećenost svojim klijentima, Audio BM D.O.O. je do danas narastao u najvećeg distributera slušnih aparata, baterija i pomoćnih slušnih uređaja u našoj zemlji. Danas, Audio BM pored lokacije u Novom Sadu na adresi Vuka Karadžića 1, ima i svoju mrežu prodajnih objekata i saradnika u svim većim gradovima kako u našoj zemlji tako i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Sloveniji.

Jedan od glavnih ciljeva Audio BM-a je da uvek budemo u korak sa vremenom i bez obzira na sve probleme proteklih godina, nikada nismo gubili kontakt sa svojim inostranim partnerima kod kojih uživamo veliko poverenje.

Redovni smo posetioci stručnih seminara i edukativnih sastanaka kako u zemlji tako i u inostranstvu i stručnim i humanim pristupom dajemo sve od sebe da ljudima sa oštećenjem sluha poboljšamo kvalitet života.

U to ime smo pokrenuli društveno-odgovornu akciju pod nazivom „Moj Omiljeni Zvuk“ koja će poslužiti približavanju svih osoba sa oštećenim sluhom sa svetom oko sebe, ali i sa svim drugim osobama koja nemaju problema sa sluhom. Vrlo je važno da se svi oslobodimo predrasuda, kako o tome da slabiji zvuk nije hendikep, da to nije bolest, tako i da je jedan zvuk vredan hiljadu slika, jer se život upravo sastoji od bezbroj zvukova i slika – izmešanih u lepotama življenja.

Naše nagrade

Nagrađeni

BROJEVI GOVORE

Broj poslatih slika 1 1056

Broj poslatih slika 1

Podeljenih poklona 1 999

Podeljenih poklona 1

Registrovanih korisnika 1 555

Registrovanih korisnika 1

NAŠI PARTNERI

Pošaljite sliku odmah