Moj omiljeni zvuk | ORL ordinacija | ORD ORDINACIJA VRANJE

ORD ORDINACIJA VRANJE

Ordinacija je osnovana iz potrebe da se pacijentu posveti vreme, pažnja i znanje za rešavanje njegovih problema iz oblasti otorinolaringologije, audiologije i otoneurologije. Empatski odnos prema pacijentu, Centar sa najsavremenijom opremom i sa lekarima sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom podiže nivo zdravstvene usluge i kreira dobar medicinski ambijent usmeren na komfor, sigurnost i trajnost u lečenju.

Orl ordinacija OTO MEDIC, osnovana je 2016. godine u Vranju. Naš stručni tim čine: dr Marija Stefanović, specijalista ORL, dr Nataša Stoiljković, specijalista ORL i dr Mladen Kostić, specijalista ORL, kao i Vesna M. koja obavlja posao medicinske sestre. Dugogodišnje doktorsko iskustvo pred uslov je uspešnog lečenja svih pacijenata ORL ordinacije OTO Medica, koja se ujedno uspešno bavi i problemima iz domena oštećenja sluha i preporuke odabira kvalitetnih slušnih aparata za svoje pacijente. U ovoj ordinaciji možete obaviti detaljan audilološki pregled sluha putem najnovijih ORL dijagnostičkih instrumenata.

Tim stručnjaka:

  • dr. Marija Stefanović

  • dr. Nataša Stojiljković

  • dr. Mladen Kostić

  • Vesna Kostić


Radno vreme: 
ponedeljak - petak : 12h - 20h
subota: 8h - 14h

Telefoni:
017 / 419 - 600
017 / 423 - 324

Nagrađeni

BROJEVI GOVORE

Broj poslatih slika 1 1056

Broj poslatih slika 1

Podeljenih poklona 1 999

Podeljenih poklona 1

Registrovanih korisnika 1 555

Registrovanih korisnika 1

NAŠI PARTNERI

Upoznajte zadovoljne korisnike naših slušnih aparata -audio bm

Zakažite besplatnu proveru sluha u Audio BM-u

Svakoga dana smo okruženi raznim zvucima i ukoliko imamo problema sa sluhom to se značajno odražava na naš celokupan kvalitet života. Rešite sve prepreke koje stoje između vas i odličnog funkcionisanja čula sluha.

Molimo vas da pozovete naš call centar na 0800 400 300 (besplatan poziv) da biste zakazali besplatnu kontrolu sluha u nekoj ORL ordinaciji Audio BM-a ili popunite donji online obrazac.

Pošaljite sliku odmah