o akciji 1
Fond humanosti

Moj omiljeni zvuk

O akciji

Humanost na delu

O akciji | Moj omiljeni zvuk

FOND HUMANOSTI kompanije Večernje Novosti pokreće humanitarnu akciju koju je, kao generalni pokrovitelj, podržao Audio BM. Svi znamo da su nam deca najvažnija, na njima svet ostaje, ali... Šta ako naše dete ima problema sa sluhom, ako nije u stanju da čuje sve zvuke koji ga okružuju? Takav problem može biti veoma uznemirujući...

Rešili smo da podržimo akciju koja će omogućiti deci koja ne čuju dobro da lako reše taj problem korišćenjem slušnog aparata koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Ispitivanje sluha i otkrivanje i najmanjeg problema sa sluhom je prosto obaveza, posebno kada su deca u pitanju. Potrebno je izvršiti proveru sluha kod vašeg deteta što ranije, još dok je beba. Ukoliko otkrijete probleme sa sluhom najbolje je odmah pokrenuti proces nošenja slušnog aparata, kako bi se dete pravilno razvilo, i kako bi razvilo svoje govorne sposobnosti.

SLEDI OPIS PROCEDURE ZA PRIJAVLJIVANJE DECE ZA DONIRANJE SLUŠNIH APARATA:

CALL-Centar za sve informacije je 021/3000-400 , a E-mail adresa od Fonda humanosti je data gore u tekstu, a glasi: fond@novosti.rs  

Urađen je profesionalni web-sajt koji promoviše borbu protiv predrasuda vezanih za nošenje slušnih aparata, a koji je između ostalog posvećen i ovoj humanitarnoj akciji. Možete ga posetiti na adresi: www.mojzvuk.rs  

Najljubaznije bi vas zamolili za strpljenje i toleranciju u vezi sa procedurom i procesom provere oštećenosti sluha i pogodnosti slušnog aparata jer je to proces koji zahteva vreme i vrhunsku posvećenost svakom detetu.  

Obaveštenja u vezi sa odabranom decom za doniranje biće prosleđivana roditeljima putem elektronske pošte. 

Hvala vam na razumevanju i podršci ove jedinstvene humanitarne akcije na našim prostorima.


Zašto radimo ovu akciju?

Akcija sa Večernjim novostima

Akcija sa Večernjim novostima

Kompanija Večernje Novosti i Audio BM pokreću numanitarnu akciju koja je namenjena deci koja imaju problema sa sluhom.

Postavite sliku omiljenog zvuka

Postavite sliku omiljenog zvuka

Postavite sliku vašeg omiljenog zvuka na naš sajt i vaš Facebook nalog. Razmislite da li je to zvuk mora, violine, automobila ili nečeg drugog. Podelite sa nama sliku vašeg omiljenog zvuka.

Mi nagrađujemo najbolje 1

Mi nagrađujemo najbolje

Mi smo pripremili niz vrednih nagrada za one koji postave najlepše slike omiljenog zvuka. Postavite sliku za 1 minut, osvojite nagradu! Slike nagrađene dece možete videti na sajtu.

Saznajte više 1

Saznajte više o akciji

Ukoliko vas zanima nešto više u vezi naše akcije, možete nam poslati email na office@audiobm.rs ili nas kontaktirati putem telefona 021 571 606. Nagrađena deca biće obaveštena putem mejla.

Ukoliko ste se zatekli da uživate u zvucima iz prirode, padanja kiše, ptica u šumi, to je znak da se život oglašava svuda oko nas.

Ljudi se izdvajaju po tome što koristimo artikulisane zvuke u komunikaciji.

Sve je to dokaz koliko nam je zvuk važan u životu.

Moj omiljeni zvuk je SMEH!

direktor prodaje Audio BM-a'
Milan Pisarić

direktor prodaje Audio BM-a

BROJEVI GOVORE

Broj poslatih slika 1 1056

Broj poslatih slika 1

Podeljenih poklona 1 999

Podeljenih poklona 1

Registrovanih korisnika 1 555

Registrovanih korisnika 1

Vaši omiljeni zvuci

Nagrađeni

Upoznajte zadovoljne korisnike naših slušnih aparata -audio bm

Zakažite besplatnu proveru sluha u Audio BM-u

Svakoga dana smo okruženi raznim zvucima i ukoliko imamo problema sa sluhom to se značajno odražava na naš celokupan kvalitet života. Rešite sve prepreke koje stoje između vas i odličnog funkcionisanja čula sluha.

Molimo vas da pozovete naš call centar na 0800 400 300 (besplatan poziv) da biste zakazali besplatnu kontrolu sluha u nekoj ORL ordinaciji Audio BM-a ili popunite donji online obrazac.

Pošaljite sliku odmah