Moj omiljeni zvuk | Humanost na delu | NAJAVA HUMANITARNE AKCIJE: Deci 100 slušnih aparata

NAJAVA HUMANITARNE AKCIJE: Deci 100 slušnih aparata

Blog novost 2

FOND HUMANOSTI kompanije "Večernjih novosti" i generalni pokrovitelj akcije kompanija "Audio BM" iz Novog Sada počinju veliku humanitarnu akciju za decu sa oštećenim sluhom. Slušna pomagala dobiće oni kojima je sluh najugroženiji, kao i najsiromašniji mališani u Srbiji kojima je pomoć najpotrebnija.

U okviru ove humanitarne akcije, koja počinje u septembru 2016. godine povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba, biće dodeljeni slušni aparati deci do 18 godina starosti širom Srbije, to će trajati 50 sedmica i biće podeljeno 100 slušnih aparata do septembra 2017. godine.

Pročitajte intervju gen. dir. kompanije "Audio BM" g-dina Blaže Pisarića, u kojem se najavljuje ova akcija.
 
 
Trećinu ukupne količine obezbedila je kompanija "Audio BM" iz Novog Sada, koje će ovom društveno-korisnom aktivnošću pružiti pomoć onima kojima je neophodna i na taj način obeležiti četvrt veka uspešnog rada.

- Želja nam je da, za naš jubilej, pomognemo onima kojima je to najpotrebnije, da se što kvalitetnije socijalizuju i ostvare sebe - kaže za "Novosti" generalni direktor i osnivač "Audio BM" Blažo Pisarić.
- U akciji, kojoj smo se vrlo rado priključili, akcenat stavljamo na decu, koja bez aparata za poboljšanje sluha ne bi mogla da ostvare sve svoje mogućnosti.

Za više informacija o najavi ove akcije posetite sledeći link:
 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:626738-Deci-100-aparata-za-sluh

26. septembar 2016.
Marjan Antić

Nagrađeni

BROJEVI GOVORE

Broj poslatih slika 1 1056

Broj poslatih slika 1

Podeljenih poklona 1 999

Podeljenih poklona 1

Registrovanih korisnika 1 555

Registrovanih korisnika 1

NAŠI PARTNERI

Upoznajte zadovoljne korisnike naših slušnih aparata -audio bm

Zakažite besplatnu proveru sluha u Audio BM-u

Svakoga dana smo okruženi raznim zvucima i ukoliko imamo problema sa sluhom to se značajno odražava na naš celokupan kvalitet života. Rešite sve prepreke koje stoje između vas i odličnog funkcionisanja čula sluha.

Molimo vas da pozovete naš call centar na 0800 400 300 (besplatan poziv) da biste zakazali besplatnu kontrolu sluha u nekoj ORL ordinaciji Audio BM-a ili popunite donji online obrazac.

Pošaljite sliku odmah