humanost na delu 2
Fond humanosti

Moj omiljeni zvuk

Humanost na delu

Humanost na delu

FOND HUMANOSTI kompanije Večernjih Novosti pokreće humanitarnu akciju koju je, kao generalni pokrovitelj, podržao Audio BM. Svi znamo da su nam deca najvažnija, na njima svet ostaje, ali, šta ako naše dete ima problema sa sluhom, ako nije u stanju da čuje sve zvuke koji ga okružuju? Takav problem može biti veoma uznemirujući...

Rešili smo da podržimo akciju koja će omogućiti deci koja ne čuju dobro da lako reše taj problem korišćenjem slušnog aparata koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Ispitivanje sluha i otkrivanje i najmanjeg problema sa sluhom je prosto obaveza, posebno kada su deca u pitanju. Potrebno je izvršiti proveru sluha kod vašeg deteta što ranije, još dok je beba. Ukoliko otkrijete probleme sa sluhom najbolje je odmah pokrenuti proces nošenja slušnog aparata, kako bi se dete pravilno razvilo, i kako bi razvilo svoje govorne sposobnosti.

Postovi

PRVA DONACIJA: Slušni aparati za odlikaša Svetlanu

Zahvaljujući humanitarnoj akciji “Moj Omiljeni Zvuk“ koju je pokrenuo FOND HUMANOSTI iz Večernjih Novosti, imali smo priliku donirati slušne aparate maloj Svetlani Lakić iz Novog Sada. 

Prilikom njene posete našoj direkciji u ulici Vuka Karadžića u Novom Sadu ekipa iz novosadskog dopisništva Novosti uradila je jednu zaista lepu reportažu.

Prenosimo tekst iz V. Novosti objavljen 22. novembra 2016. godine u celosti:

02. decembar 2016.
Marjan Antić

NAJAVA HUMANITARNE AKCIJE: Deci 100 slušnih aparata

FOND HUMANOSTI kompanije "Večernjih novosti" i generalni pokrovitelj akcije kompanija "Audio BM" iz Novog Sada počinju veliku humanitarnu akciju za decu sa oštećenim sluhom. Slušna pomagala dobiće oni kojima je sluh najugroženiji, kao i najsiromašniji mališani u Srbiji kojima je pomoć najpotrebnija.

U okviru ove humanitarne akcije, koja počinje u septembru 2016. godine povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba, biće dodeljeni slušni aparati deci do 18 godina starosti širom Srbije, to će trajati 50 sedmica i biće podeljeno 100 slušnih aparata do septembra 2017. godine.

Pročitajte intervju gen. dir. kompanije "Audio BM" g-dina Blaže Pisarića, u kojem se najavljuje ova akcija.
 
 
26. septembar 2016.
Marjan Antić

Zašto radimo ovu akciju?

Akcija sa Večernjim novostima

Akcija sa Večernjim novostima

Kompanija Večernje Novosti i Audio BM pokreću numanitarnu akciju koja je namenjena deci koja imaju problema sa sluhom.

Postavite sliku omiljenog zvuka

Postavite sliku omiljenog zvuka

Postavite sliku vašeg omiljenog zvuka na naš sajt i vaš Facebook nalog. Razmislite da li je to zvuk mora, violine, automobila ili nečeg drugog. Podelite sa nama sliku vašeg omiljenog zvuka.

Mi nagrađujemo najbolje 1

Mi nagrađujemo najbolje

Mi smo pripremili niz vrednih nagrada za one koji postave najlepše slike omiljenog zvuka. Postavite sliku za 1 minut, osvojite nagradu! Slike nagrađene dece možete videti na sajtu.

Saznajte više 1

Saznajte više o akciji

Ukoliko vas zanima nešto više u vezi naše akcije, možete nam poslati email na office@audiobm.rs ili nas kontaktirati putem telefona 021 571 606. Nagrađena deca biće obaveštena putem mejla.

Ukoliko ste se zatekli da uživate u zvucima iz prirode, padanja kiše, ptica u šumi, to je znak da se život oglašava svuda oko nas.

Ljudi se izdvajaju po tome što koristimo artikulisane zvuke u komunikaciji.

Sve je to dokaz koliko nam je zvuk važan u životu.

Moj omiljeni zvuk je SMEH!

direktor prodaje Audio BM-a'
Milan Pisarić

direktor prodaje Audio BM-a

BROJEVI GOVORE

Broj poslatih slika 1 1056

Broj poslatih slika 1

Podeljenih poklona 1 999

Podeljenih poklona 1

Registrovanih korisnika 1 555

Registrovanih korisnika 1

Vaši omiljeni zvuci

Nagrađeni

Upoznajte zadovoljne korisnike naših slušnih aparata -audio bm

Zakažite besplatnu proveru sluha u Audio BM-u

Svakoga dana smo okruženi raznim zvucima i ukoliko imamo problema sa sluhom to se značajno odražava na naš celokupan kvalitet života. Rešite sve prepreke koje stoje između vas i odličnog funkcionisanja čula sluha.

Molimo vas da pozovete naš call centar na 0800 400 300 (besplatan poziv) da biste zakazali besplatnu kontrolu sluha u nekoj ORL ordinaciji Audio BM-a ili popunite donji online obrazac.

Pošaljite sliku odmah