Moj omiljeni zvuk

O časopisu

casopis

Poštovani, zahvaljujemo Vam se na vremenu koje ste odvojili za upoznavanje sa našim stručnim časopisom o dobrom sluhu.

Ovo je prvi broj i uopšte prvo izdanje nekog stručnog časopisa u Srbiji koji se bavi problemima koje ljudi imaju sa sluhom. Sluh je prirodni deo života. Ako vam nedostaje mogućnost da čujete sve ono što nas svakodnevno okružuje, ili niste u stanju da normalno komunicirate sa svojim najbližim, ne čekajte, ne trpite to stanje... Iskoristite ovaj naš časopis kako biste se detaljnije upoznali sa svim prednostima i mogućnostima koje postoje u današnjoj savremenoj medicini, a vezane su za Vaš dobar i još bolji sluh.

Iskustva iz ORL medicinske struke, opis funkcija dijagnostike i dijagnostičkih aparata, novosti u svetskim i domaćim medicinskim krugovima, kućni medicinski aparati i slušna pomagala koja Vam mogu olakšati snalaženje u svim životnim situacijama – sve su to teme kojima ćemo se baviti u našem magazinu "Život i Sluh".

IZDVAJAMO iz SADRŽAJA:

  • HUMANITARNA AKCIJA "Moj omiljeni zvuk" - VIP INTERVJU Vesna Dedić
  • INTERVJU: Prof. dr Zoran Komazec (KCV, Novi Sad) - Koliko je sluh važan za život?
  • KAKO do SVOG SLUŠNOG APARATA - Koja je procedura za subvenciju RFZO-a?
  • INTERVJU: Prof. dr Dragan Dankuc (KCV, Novi Sad) - Šta je to kohlearni implant?
  • INTERVJU: Ass. dr Ljiljana Čvorović (KCS, Beograd) - Šta je to tinitus?

Neka Vam život bude kvalitetniji i prijatniji uz dobar sluh i sa našim novim časopisom!

Časopis je besplatan, i ukoliko želite da dobijete svoj primerak obratite nam se na BESPLATAN INFO-servis kontakt telefon od 9-17h svakim radnim danom 0800 400 300, kako bi dobili sve željene odgovore i valjane informacije. SRDAČAN POZDRAV od redakcije časopisa!

Urednik časopisa: Marjan Antić, Izdavač i odgovorno pravno lice: AUDIO BM d.o.o.

Postovi

VIP INTERVJU: Vesna Dedić / novinarka i pisac

Veliko hvala na podršci našoj dragoj i popularnoj voditeljici i spisateljici Vesni Dedić na intervjuu koji je dala za naš časopis i što nam je ulepšala naslovnicu časopisa svojom divnom fotografijom.

Pročitajte u nastavku ove stranice intervju o Vesni Dedić zajedno sa izjavom koju je dala za naš časopis "Život i Sluh"...

10. oktobar 2016.
Marjan Antic

Nagrađeni

BROJEVI GOVORE

Broj poslatih slika 1 1056

Broj poslatih slika 1

Podeljenih poklona 1 999

Podeljenih poklona 1

Registrovanih korisnika 1 555

Registrovanih korisnika 1

NAŠI PARTNERI

Upoznajte zadovoljne korisnike naših slušnih aparata -audio bm

Zakažite besplatnu proveru sluha u Audio BM-u

Svakoga dana smo okruženi raznim zvucima i ukoliko imamo problema sa sluhom to se značajno odražava na naš celokupan kvalitet života. Rešite sve prepreke koje stoje između vas i odličnog funkcionisanja čula sluha.

Molimo vas da pozovete naš call centar na 0800 400 300 (besplatan poziv) da biste zakazali besplatnu kontrolu sluha u nekoj ORL ordinaciji Audio BM-a ili popunite donji online obrazac.

Pošaljite sliku odmah